Collagen Drink

Ni har väl inte missat vår nya produktserie WellAware C/O Alexandra Nilsson - En produktserie för dig som vill bibehålla en fin hy, hår och naglar. Det har aldrig varit godare att dricka kollagen. 

WellAware C/O Alexandra Nilsson är en unik produktserie framtagen av WellAware och Alexandra Nilsson, i samarbete med Apotek Hjärtat. Produktserien innehåller hydrolyserat kollagen (porcine), kondroitin, biotin, pantotensyra, c-vitamin och Q10. Dessa näringsämnen är idag vanligt att använda inom skönhet och kosmetik, samt som tillskott för att stimulera hårväxt, bibehålla en fin hy och naglar. Serien består utav de tre smakerna apelsin, vilda bär och tropisk frukt. Tack vare dessa smakar har vi nu en unik kollagenprodukt på marknaden som inte bara uppskattas på grund av sitt näringsinnehåll utan även för sin goda smak. 

Pulvret har blivit populärt att blanda med vatten och dricka på morgonen, tillsammans med en god frukost. 

Mer om kollagen

Kollagen är ett naturligt bindvävsprotein som finns i vår stödjevävnad ben, hud, senor, blodkärlsväggar och i hår och naglar. Kollagen utgöra nästan 30% utav kroppens protein och är livsnödvändigt för dessa vävnader. Vid 30-års åldern minskar kroppens egen produktion av kollagen. Det är en av anledningarna till att elasticiteten i huden minskar och att rynkor och ledvärk kommer smygande med åldern. Miljöföroreningar och UV-ljus ifrån solen är ytterligare två faktorer som påverkar kroppens kollagenhalt i huden. 

Varför Collagen Drink?

För att bibehålla en fin hy, bra hårkvalitet och naglar har det blivit populärt att komplettera kosten med extra kollagen. Ett tillskott av kollagen har i vetenskapliga studier bland annat visat sig kunna förebygga rynkbildning, förbättra hudstrukturen och hudens täthet, vilket ger en fast och mindre slapp hud samt förbättrar fuktbalansen i huden. I dessa produkter har vi även tillsatt Q10, kondroitin, biotin, pantotensyra och c-vitamin som också bibehåller en fin hy, bra hårkvalitet och naglar. Enligt EFSA (europeiska myndigheten för livsmedelssäkerhet) bidrar biotin till att bibehålla normalt hår och en normal hud. EFSA  säger också att c-vitamin bidrar till en normal kollagen bildning. 

Produkterna sälj exklusivt på Apotek Hjärtat, klicka hem din favorit här


Äldre inlägg Nyare inlägg

Lämna en kommentar

Alla kommentarer genomgår en kontroll innan de publiceras.