Köpvillkor

Du är välkommen att kontakta oss vare sig det rör sig om produktinformation, praktiska frågor kring beställningar, leveranser, tekniska problem, reklamationer eller om du vill returnera köpta varor. Vi hoppas att du ska bli nöjd med dina varor och vår service. Om inte, är vi tacksamma för att du låter oss veta så fort som möjligt. Du når oss alltid på info@wellaware.se

Vi använder oss av Schenker som huvudsaklig speditör för våra leveranser. Vid mindre försändelser används posten varubrev.

Tänk på att du alltid skall kunna visa legitimation vid utlämningen/leveransen av varorna. Endast personen med namnet på paketet får hämta ut det hos ombudet.

FRAKT
Vi har en enhetsfrakt på 49 kr för alla order, fraktfritt på ordrar överstigande 399 kr. 

LEVERANSTID
Produkter som finns i lager levereras normalt inom 1-3 arbetsdagar.

LEVERANSFÖRSENING
Om en leveransförsening uppstår med din leverans meddelar vi dig via e-post eller telefon. Du som kund har alltid rätt att avbryta köpet vid leveransförsening. Hävning av köp vid leveransförsening skall ske skriftligen via e-post till info@wellaware.se. Vid hävning av köp släpper vi reservationen av summan på ditt bankkonto och summan blir då synlig på ditt konto inom 5-10 arbetsdagar.

Vi kommer att göra allt som står i vår makt för att fullfölja din beställning. Det kan finnas tillfällen som gör det omöjligt att fullfölja beställningen, till exempel om någon av våra leverantörer inte kan fullfölja sitt åtagande till oss. Vi förbehåller oss rätten att friskriva oss från all ersättning till kund gällande leveransförseningar.

BETALNING
Vi accepterar Visa och Mastercard samt Klarna. (Kortavgifter och andra bankavgifter kan tillkomma) 

RETURRÄTT
Alla köp (med undantag för underkläder) omfattas av 14 dagars öppet köp för varor i obruten förpackning.

Du kan på så vis i lugn och ro fundera över om varan är rätt för dig. Skulle du ångra ditt köp ber vi dig kontakta vår kundservice på info@wellaware.se. Du får då de uppgifter som är nödvändiga för att du ska kunna returnera din vara. Återbetalning sker efter det att varan har returnerats till oss i originalförpackning tillsammans med originalhandlingar. Utbetalningen sker till dig på angivet bankkonto eller det kort du använde när köpet genomfördes. Detta förfarande kan ta upp till två veckor.

Det är sällsynt men det händer att en vara skadas under transport. Upptäcker du en skada på paketet innan du öppnar det, så ska du anmäla det till oss så tar vi hand om det omgående.

PRODUKTINFORMATION OCH LAGERSTATUS
Vi reserverar sig för tryckfel, fel i färgåtergivning på produktbilder, inkorrekt lagerstatus och förbehåller oss rätten att korrigera priser i efterhand i de fall det utsatta priset är fel. 

Kontaktinformation

WellAware food AB 
Org.nr: 559082-9973
Sofielundsgatan 5a
753 23 Uppsala

Kundtjänst: 018-590555
FAX: 018-590556
E-post: info@wellaware.se