Köpvillkor

Du är välkommen att kontakta oss vare sig det rör sig om produktinformation, praktiska frågor kring beställningar, leveranser, tekniska problem, reklamationer eller om du vill returnera köpta varor. Vi hoppas att du ska bli nöjd med dina varor och vår service. Om inte, är vi tacksamma för att du låter oss veta så fort som möjligt. Du når oss alltid på info@wellaware.se

Vi använder oss av Schenker som huvudsaklig speditör för våra leveranser. Vid mindre försändelser används posten varubrev.

Tänk på att du alltid skall kunna visa legitimation vid utlämningen/leveransen av varorna. Endast personen med namnet på paketet får hämta ut det hos ombudet. 

 

FRAKT

Vi har en enhetsfrakt på 29 kr för alla order, fraktfritt på ordrar överstigande 199 kr.

 

LEVERANSTID

Produkter som finns i lager levereras normalt inom 2-3 arbetsdagar. 

 

LEVERANSFÖRSENING

Om en leveransförsening uppstår med din leverans meddelar vi dig via e-post eller telefon. Du som kund har alltid rätt att avbryta köpet vid leveransförsening. Hävning av köp vid leveransförsening skall ske skriftligen via e-post till sverige@backontrack.com. Vid hävning av köp släpper vi reservationen av summan på ditt bankkonto och summan blir då synlig på ditt konto inom 5-10 arbetsdagar.

Vi kommer att göra allt som står i vår makt för att fullfölja din beställning. Det kan finnas tillfällen som gör det omöjligt att fullfölja beställningen, till exempel om någon av våra leverantörer inte kan fullfölja sitt åtagande till oss. Vi förbehåller oss rätten att friskriva oss från all ersättning till kund gällande leveransförseningar.

 

BETALNING

Vi accepterar Visa och Mastercard. Vill du hellre bli fakturerad accepterar vi självklart Klarna Faktura och önskar du delbetala ditt köp så tillhandahåller vi även Klarna Delbetalning / Klarna Konto. När du har beställt en vara får du ett mail som bekräftar din order. Vid köp med faktura och delbetalning genom Klarna tillkommer en avgift på 30 kr.

 

RETURRÄTT

Alla köp (med undantag för underkläder) omfattas av 14 dagars öppet köp för varor i obruten förpackning.

Du kan på så vis i lugn och ro fundera över om varan är rätt för dig. Skulle du ångra ditt köp ber vi dig kontakta vår kundservice påsverige@backontrack.com. Du får då de uppgifter som är nödvändiga för att du ska kunna returnera din vara. Återbetalning sker efter det att varan har returnerats till oss i originalförpackning tillsammans med originalhandlingar. Utbetalningen sker till dig på angivet bankkonto eller det kort du använde när köpet genomfördes. Detta förfarande kan ta upp till två veckor.

Det är sällsynt men det händer att en vara skadas under transport. Upptäcker du en skada på paketet innan du öppnar det, så ska du anmäla det till oss så tar vi hand om det omgående.

 

PRODUKTINFORMATION OCH LAGERSTATUS 

Vi reserverar sig för tryckfel, fel i färgåtergivning på produktbilder, inkorrekt lagerstatus och förbehåller oss rätten att korrigera priser i efterhand i de fall det utsatta priset är fel.

 

Kontaktinformation (Contact Information)

Back on Track AB | Org.nr: 556318-9405

Sofielundsgatan 5a
753 23 Uppsala

Kundtjänst: 018-590555
FAX: 018-590556
E-post: sverige@backontrack.com